7xxx Serisi 10 mm kalınlığında alüminyum alaşımlı levha 7075 T651
7xxx serisi 10 mm kalınlığında alüminyum plaka 7075 t651 alüminyum plaka
Alüminyum 7075, zinc'i birincil alaşım unsuru olarak içeren ısı ile işlenebilir bir alüminyum alaşımıdır.
Tamamen yumuşak, kızdırılmış sıcaklıktayken ılımlı bir şekillendirilebilirlik gösterir ve
Bir çok çelik alaşımıyla karşılaştırılabilir güç seviyeleri.
Mükemmel mekanik özelliklere sahiptir ve iyi esneklik, yüksek dayanıklılık, sertlik ve
Diğer birçok alüminyum alaşımından daha kırılgan çünkü
mikro ayrımcılık, ancak 2000 serisinin alaşımlarından önemli ölçüde daha iyi korozyon direnci vardır.
Mekanik Özellikler
Alloy-Temper
Çekim dayanıklılığı (ksi)
Üretim Gücü (ksi)
Uzunluk (%)
7075-O
33
15
16
7075-T6
83
73
11
7075 Alaşımının uygulamalar
Havacılık endüstrisi aşırı koşullara dayanabilen malzemeler ister
hafif kalırken. Uçak bileşenleri için alüminyum 7075 T6 tercih edilir,
Yapısal parçalar, kanatlar ve gövde çerçeveleri dahil.
7075 alüminyum alaşımı, yüksek sertlik, germe dayanıklılığı ve
Bu özellikleri daha da geliştirmek için ısıtılabilir, bu da zorlu havacılık kullanımları için uygun hale getirir.
yoğunluk:Yaklaşık 2.81 g/cm3 yoğunluğunda, 7075 alüminyum alaşımı çelikten çok daha hafiftir.
Havacılık yapılarında ağırlık tasarrufu için katkıda bulunmak.
Isı ve elektrik iletkenliği:Alaşım, ısıdan hızlı bir şekilde kurtulması gereken parçalar için iyidir.
Yüksek ısı ve elektrik iletkenliğine sahip olduğu için.
Üretim Avantajlarımız
Dünyanın önde gelen teknolojileri ve ekipmanları, ithalat edilen dikey akıllı depolama ve lojistik tüm setleri
yönetim sistemi ve çeşitli alüminyum plaka türleri için tüm gereklilikleri karşılayan sonlandırma hatları,
Yapılandırma hatları, kesme hatları, gerginlik düzeleme hatları, hava yüzen türü söndürme hatlarını içerir.
hatları, kaplama hatları ve ambalaj hatları.
SMS Group Almanya'dan 1+1+4 sıcak valsif ve 1+5 sıcak valsif.
ideal düzlükte sıcak vallası bantlar ve sarmallar üretebilen CVC düzlük kontrol teknolojisini benimseyin
Ve dünyada iyi bir şekil.
SMS Group'dan 6 set soğuk vallası (4 set tek standlı vallası ve 2 set üç standlı tandem vallası)
Tüm bu değirmenler SMS patentli 6-Yüksek CVC teknolojisi ile uygulanır ve en gelişmiş soğuk
Bu soğuk yuvarlama fabrikaları havacılık, kutu stokları ve otomotiv üretimi için kullanılabilir.
Yapraklar vb.